24 helmikuuta 2007

Peace Jade

Kastehelmen varastoista löytyi jälleen monia mielenkiintoisia helmiä, joista eräät päätyivät jo koruksi asti. Mukaan tarttui lähes yksinomaan vihreänsävyisiä kiviä, taitaa olla jo kevättä rinnassa!

Peace jade -kivi sai kaverikseen Swarovskin Light Green -sävyisiä helmiäishelmiä ja hopeisia putkihelmiä sekä kalotteja.

Sommittelin tätä rannekorua todella pitkään, purkasin välillä ja testasin taas jotain uutta yhdistelmää. Kokeilin väleihin 4 mm ja 6 mm helmiä, mutta tuo kahden kuusimillisen yhdistelmä tuntui toimivan parhaiten.

Aluksi nuo hopeiset putkihelmet ajautuivat kivien reikiin, mutta onneksi minulla oli sopivan kokoisia kalotteja, joita käyttämällä yksi ongelma ratkesi.

Kun koru lopulta valmistui, olin joutunut uusimaan vaijerinkin jo kertalleen, koska onnistuin testailuissani tuhoamaan ensimmäisen. Vaijeriasia tuossa korussa erityisesti huolestuttaakin. Epäilyttää hieman, kestääkö vaijeri sitä pyörimistä ja hankausta mihin se joutuu. Sen näkee sitten...

Flunssainen helmeilijä päättää täältä tähän!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea koru! Tosi kivan näköisiä putket kivien välissä, jotka muuten ovat myös upeita.

Hyvin olet onnistunut, pidän ideastasi :)

Paranemisia sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Lopputulos on kaunis ja seesteinen. :) Tutunkuuloista tuo purkaminen ja kokoaminen, samaa kävin läpi punaisen rannekoruni kanssa. Turhauttavaa, mutta kuitenkin, ah, niin mukavaa puuhaa. :)

Mags kirjoitti...

Sievä vihreä koru!
Paranemista sinulle :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana rannekoru!!! Tämmöisestä tykkään; väri on tosi kiva ja tässä on juuri sitä "rosoisuutta" ja samalla silti herkkyyttä, mistä koruissa niin tykkään!! :) (Joo pitää olla karhee ja silti silee, ei ihan helppo juttu) Tää on kyllä onnistunut siinä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, Paranehan pian!!! :)

Kastehelmi kirjoitti...

Vautsi - kivasti yhdistelty eri jutskia, tosi hyvännäköinen ja harmoninen lopputulos!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! Flunssakin alkaa jo hellittää otettaan. Pari uutta koruideaakin olis jo mielessä... ;)