15 syyskuuta 2010

Korukopla

Osallistuin ensimmäistä kertaa Korukopla-haasteeseen. Koplassahan on kyse siitä, että tiimiläiset saavat samanlaiset materiaalit, joista suunnittelevat ja toteuttavat korun sovitussa ajassa. Kuva valmiista korusta julkaistaan sekä tekijän omassa blogissa että Korukoplan blogissa. Haasteen vetovastuun on tarkoitus olla kiertävä. Tällä kertaa koplaa emännöi Mags salaperäisillä, yksilöllisillä akaattiriipuksillaan.

Agatha
Haastekorussani akaattiriipus kietoutui hopealankaan. Lisämateriaalina kaulakorussa on savukvartsia, Botswanan akaattia, Swarovskin helmiä, makeanvedenhelmiä, hopea- ja lasihelmiä. Sovittelin koruun ensin onyksia, mutta halusin pehmeämmän lopputuloksen, joten savukvartsi sopi tarkoitukseen paremmin.

Löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä sain vihdoinkin kokeiltua "Netted Bezel Pendant" -tutoriaalia, jonka olin hankkinut jo vuonna 2007. Ensi kerralla voisi kokeilla hieman ohuemmalla langalla...

Mielenkiintoista nähdä miten erilaisia koruja taitavissa käsissä syntyy. Osa tiimiläistä on jo saanutkin korunsa valmiiksi, blogista löytyy kuvia hienoista töistä.

Muokkaus: Kaulakoru on nimetty kirjailija Agatha Christien mukaan. Tänään tulee kuluneeksi 120-vuotta hänen syntymästään.

5 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Todella kauniisti olet poiminut akaatista ne ruskeatkin vihjeet! Erittäin hieno lopputulos, tyylikäs!

Ninni kirjoitti...

Kaunis... Itsekin TAHDON oppia tuon tekniikan!! Ja eiku harkoittelemaan vaan, kait.

PaulaL kirjoitti...

Kaunis lopputulos, ruskeat sävyt sopii tosi hyvin riipuksen kanssa :)

Akvis kirjoitti...

Ihana kehys tuolla pisaralla! Kokonaisuudesta tuli ihan mainio!

Petra kirjoitti...

Kiitos! Olin itsekin positiivisesti yllättynyt lopputuloksesta, parempi kuin osasin odottaa. Seuraavaksi tosin kokeilen kehyksen tekoa ohuemmalla langalla. Nollaviitonen sopii kyllä tuon riipuksen kanssa, mutta oli tosi hankala työstää.