05 heinäkuuta 2009

Vihreää ametistia

ÄHH-haasteen hengessä päädyin kaivelemaan helmilaatikoiden pohjille hautautuneita korunosia ja helmiä. Laatikoista löytyi monta keskeneräistä projektia ja "ai, oliko mulla tällainenkin" -helmeä.

Green Amethyst
Nämä kieputtelut olivat joskus jääneet kesken, mutta nyt ahkeroin riipuksen valmiiksi. Kivenä on vihreä ametisti. Olin jo tarttumaisillani rikkimaksaan, mutta peräännyin. Oikeastaan tuo ei ole hassumman näköinen tuollaisenaan. Mitäs mieltä olette? Kannattaisiko sittenkään patinoida?

Laitetaan vielä toinen kuva sen kunniaksi, että sai lopultakin hommattua kesäkukat parvekkeelle. Hieman vaihtelua korujen kuvaukseen, eikä aina niitä paperiarkkitaustoja.

8 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Aivan minun makuuni, kertakaikkisen ihastuttava ja kauniisti tehty!

inkku kirjoitti...

Tämä on niitä toisaalta - toisaalta -koruja patinoinnin suhteen, kumpikin näyttää varmasti hyvältä! Ihanan keveän ja siron oloinen, suloinen. :) Nuo 'ai oliko mulla tällaisiakin' -helmet on aina mukavia ylläreitä! :)

katri kirjoitti...

Minä en ehkä patinoisi. On sen verran raikkaan näköinen noin, toisaalta tulisiko helmi ja kierteet paremmin esiin. ;)

Kaunis koru ja tyylillä tehty.

Petra kirjoitti...

Kiitos galluppiin osallistuneille! Riipus taitaa jäädä patinoimatta ainakin toistaiseksi.

Piti kuukkeloida olikos tuolle vihreälle ametistille jotain toista nimitystä, kun oli hämärä muistikuva. Geologia.fi tiesi kertoa, että prasioliitti on lämpökäsittelyssä vihreäksi muuttunut ametisti.

Heluna kirjoitti...

Ompas kaunis riipus! Patina varmasti sopisi, mutta tämä kirkas hopea tuo ehkä enemmän esiin riipuksen herkän puolen. Kaunis!

PaulaL kirjoitti...

Oikein kaunis koru! Olisi varmasti hyvänäköinen myös patinoituna, mutta kaunis myös tuolleen kirkkaanakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis riipus, keveä ja raikas!

T. Kipa

Pirita kirjoitti...

Ihanan kepeä ja raikas! Jätä tälläiseksi, jos löytyis toinen samanlainen kivi niin olis hauska jos tulis toinen patinoitu sisareksi...;)