27 elokuuta 2008

Opiskelijaelämää

Terveiset täältä Kankaanpäästä! Kolme päivää opiskeluja on nyt takana ja tosi kivaa on ollut! Vaikka ryhmämme ikähaitari on melko suuri (parikymppisistä lähes kuusikymppisiin) ei se ole menoa haitannut. Löysimme heti yhteisen sävelen! Kaikilla tuntuu olevan kädentaidot lähellä sydäntä ja ryhmästämme löytyy monen eri erikoisalan osaajia. Minuakin jo kysyttiin vetämään pientä kurssia hopeasavesta.

Asuntola-asumiseenkin olen sopeutunut yllättävän helposti, vaikka tietysti pientä koti-ikävää onkin. Asiaa on kuitenkin helpottanut paljon, että sain mukavan kämppiksen (joka sattumoisin tekee myös itse koruja). Kankaanpää tuntuu muutenkin oikein rauhalliselta pikkukaupungilta ja opisto on tosi nätillä paikalla järven rannalla. Tänä iltana pääsee testaamaan rantasaunan, ties vaikka ihan pulahtamaan uskaltautuisi. ;)

Viikonloppuna täytyy ottaa kotoa mukaan vähän helmeilytarvikkeita niin pääsee tekemään koruja. Iltaisin on kuitenkin reilusti vapaa-aikaa, jolloin ehtii tehdä omiakin juttuja. Palataan siis myöhemmin asiaan!

1 kommentti:

david santos kirjoitti...

Great!!!
Congratulations.