11 heinäkuuta 2007

Kesälesken puuhailuja

Viime päivinä on tullut panostettua korujen kuvauspuoleen ihan uudella innolla. Kun avokki on kesälomalla, niin saa puuhailla kaikessa rauhassa. Voi käyttää kuvaamiseen vaikka koko illan, jos huvittaa. :)

Paras oli ehkä tuo kuukauden korun kuvaus. Meriaiheesta kun oli kysymys, niin olin suunnitellut meneväni kuvaamaan korun jonnekin meren rannalle. Viikonlopun epävakainen sää ei sitten houkutellutkaan lähtemään neljän seinän sisältä minnekään, joten jäin kotiin. Päädyin lopulta lavastamaan kuvauspaikaksi ihan kotiparvekkeen! Kämpästä löytyi edellisen asukkaan jäljiltä iso makeisrasia täynnä hienoa rantahiekkaa ja toinen täynnä erilaisia simpukoita. Kätevää, aineksetkin siis valmiina, eikä tarvinut lähteä parveketta edemmäs rantaan! ;)

Eilisillan otoksia uusista koruista:
Lucky
Kaulakorussa Olivine ja Light Olivine -sävyiset Swarovskit (5 mm ja 4 mm), valmista hopeaketjua ja neliapila-riipus. Kierrätin tässä erään aikaisemmin tekemäni korun helmiä, ja täytyy sanoa, että tuunaus kannatti! Tuloksena on oikein keveä ja raikas koru!

Patinoinnista tulleita korviksia:

Fasettihiotut amatsoniittikolikot 8 mm (Satuhelmi) omatekemissä hopeakehyksissä. Kuvausalustana toimii itse tehty lasikulho.

Jo aikaisemmin esitellyt korvikset nyt patinoituina.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin ihanan keveän näköinen tuo kaulakoru ja tuo varmaan onnea kantajalleen ;)
Kivan näköiset myös nuo korvikset

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttava onnenkoru, huisan keveä ja värit hienot.Korvikset ovat kyllä makeet! :)