06 kesäkuuta 2007

Keskiviikon kuvapäivitys

Nämä kolme rannekorua syntyivät eräänä iltana ihan yhdellä istumalla.
Leopardijaspis

Fancy jaspis

Lumihiutaleobsidiaani ja musta onyx

En ole kovinkaan usein yhdistänyt koruissani omatekoisia lasitöitä ja valmiita helmiä. Muistelisin että tässä blogissakin on aikaisemmin esitelty vain tämä koru. Tässä kuitenkin yksi poikkeus, eikä yhtään hassumpi sellainen.

Vihreä lasiriipus ja balinhelmet puuvillanyörissä. Pienempien helmien kanssa sai jonkin aikaa taistella, että sai 1,0 millisen nyörin reiästä läpi, mutta olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Tämä koru menee syntymäpäivälahjaksi nuorelle tytölle.

Postauksen hempeilyosuudesta vastaavat nämä herttaiset korvakorut. Swarovskin kuusimilliset Crystal Golden Shadow -sävyiset perhoset heiluvat korupiikkien päissä. En ole itse mikään korvakoruihminen, mutta nämä korvikset menivät heti käyttöön. Ihanan keveät! Hyvä puoli tuossa mallissa on myös, että korupiikin saa halutessaan helposti pois ja vaihdettua paikalle toiset helmet.

3 kommenttia:

Helmiliina kirjoitti...

Lumihiutaleobsidiaani ja musta onyx .. ihan mahdottoman upea, tyylikäs!! .. ja tuo vihreä pendantti on niin kaunis!!!

Helmeilevä Helise kirjoitti...

Oi sentään kun on ihanoita, taas!! Nuo rannekorut on kaikki niin upeita!!!! Ehkä keskimmäinen kuitenkin johtaa niukasti :D

Ja vihreä riipus, ja koko kaulakoru on upean upea!!

Perhoskorvikset on söpöset! Pienuudestaan huolimatta nuo perhoset läikkyvät auringossa ja valossa yleensäkin mahtavasti! Luovat kyllä tyylikästä kesäfiilistä ;D

varpunen kirjoitti...

Kauniita rannekilluttimia, alin on kyllä ihanin ;)
Nyörikoru on tosi kiva. Korvakorut on myös ihanan kevyet ja kesäiset ;)