27 toukokuuta 2007

Gia sas!

Terveisiä Kreetalta! Oli oikein mukava ja rentouttava loma! Kiva huomata, että täällä Suomessa on kesän tulo edistynyt huimaa vauhtia. :)

Plataniaksen kylä Kreetan länsirannikolla oliivi- ja appelsiinipuiden ympäröimänä, taustalla rauhoitettu Theodori-saari.

Viikon aikana liikuimme saaren länsiosassa kävellen, pyöräillen sekä skootterilla ja autolla ajaen. Siinä ajassa ehti nähdä huimia vuoristomaisemia, upeita hiekkarantoja sekä viehättäviä pikkukyliä.

Elafonissin laguunilla oli ihana uiskennella ja snorklailla värikkäiden kalojen seassa.

Jylhät vuoristomaisemat lähes kahden kilometrin korkeudessa Samarian rotkon alkupäässä Omaloksen kylässä.

Löytyihän sieltä saarelta tuliaisiksi vähän helmiäkin. Helmiäislaattoja sekä sandstone- ja turkoosisiruhelmiä. En ole varma ovatko aitoja, kun olivat niin edullisiakin, mutta näistähän voi tehdä jotain omaan käyttöön.

Mukava kotiinpaluu, kun eteisessä odottivat paketit GemShow-Onlinelta, Fusionbeadsilta, Kirjohelmestä sekä HelmiQ:sta! Villihelmen pakettia joudun vielä odottelemaan huomiseen, kunnes pääsen sen postista hakemaan. Gemssun Swarovski-loppuunmyynnistä piti tietysti hamstrata helmiä ja muualtakin kaikenlaista tarpellista, kuten amatsoniittia, tiikerinsilmää, helmiäislasihelmiä ja foliosisushelmiä. Huomaa myös alhaalla vasemmalla nojaileva laserkaiverrettu simpukkariipus (Fusion Beads).

Ja viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä uudet pyöröpihdit, jotka löysin Fusion Beadsilta alennuksesta. Lindstromin pihvit... eikun pihdit mainostetaan olevan laadussa ihan omaa luokkaansa. En ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta tuntuvat ainakin hyvältä kädessä.

3 kommenttia:

Patina kirjoitti...

Onpas ihania lomakuvia...voi kun olisin päässyt mukaan! Voi kääk! Ei tuollaisia herkkukuvia helmistä saa laittaa... rahat on loppu jo muutenkin! :)

mags kirjoitti...

Oi, Kreetan niin tuttuja maisemia!!
Hyviä kuvia :-)

varpunen kirjoitti...

Ihana kun joku on päässyt lomaileen. Kyllä nyt on varmaan virtaa tehdä koruja. ;)