27 heinäkuuta 2010

ÄHH 27

Jasmine
Värjättyä jaspista ja hopeaa.

Verkkokaupan vuosipäivän johdosta järjestetyn arvonnan voittaja on ratkennut. Onnettaren suosikki oli Anna, joka valitsi palkinnokseen turkoosit lasiset nappikorvakorut. Annalle muuten tiedoksi, että paketti lähti tänään matkaan. Harmi vaan, etten vielä ehtinyt kokeilla sitä sinun ohjettasi kuplapussin tekoon...

Kiitos kaikille osallistujille, sekä vanhoille tutuille että uusille tuttavuuksille! Oli todella mukava lukea viestejänne. Eiköhän näitä arvontoja tule järjestettyä jatkossakin!

3 kommenttia:

anna kirjoitti...

kiitos paljon vielä tätäkin kautta :)

arvonnat on aina kivoja, itsekin ajattelin että tuossa kuukauden-parin päästä voisi laittaa jotain arvontaa pystyyn kun vaan keksisi kivoja palkintoja :D

pakko vielä kehua, että oletpa saanut kivoja koruja tehtyä tämän ähh-projektin aikana, itse kun olen ollut helteen takia niiin saamaton ;)

Petra kirjoitti...

Kiitos Anna! :)

Helle on kieltämättä hyydyttänyt tahtia, olen suosiolla pitänyt vapaapäiviä ja tehnyt sitten useampia koruja kerralla. Ja voihan aina tehdä korviksia, jos ei muuta keksi. Pari viimeistä korua on parhaillaan työn alla, joten näyttää siltä että saavuttaisin tavoitteeni.

Piia kirjoitti...

Ihastuttavat marjapuurokorvikset =)