03 maaliskuuta 2010

Kevään sävyjä

Maaliskuu ja kevättä kohti.

Shades of Spring
Kaulakoru, jossa on sydämenmuotoinen hopealaatta sekä swaroja hopeaketjussa. Tältä etäisyydeltä oikein nätti ilmestys...

...mutta lähikuva paljasti karun totuuden:
Voi ei, rondellissa on lohkeama! Mikään suuri tuo särö ei ole, eihän helmikään ole kuin kuusimillinen. No, jokaista helmeä ei vain tule tarkistettua. Tuskin olisin sitä edes huomannut ilman makroa (ja siinäkin vasta tietokoneen näytöltä zoomattuna). Asia jäi kuitenkin vaivaamaan, joten vaihdoin koruun ehjän helmen.

6 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Makro on armoton.... Hyvin, hyvin, kaunis riipus.

Seepia kirjoitti...

Juu, kuvista mäkin yleensä huomaan huonosti suljetut renkaat yms. On se kumma kuinka paljaalla silmällä niitä ei näe ollenkaan samalla tavalla, mutta sit toisaalta aina ajattelen, että käsityö ei voi koskaan ollakaan koneellisen virheetöntä ja se on hyvä se :)

Niin, ja tosi kaunis koru ja riipus!

Akvamarin kirjoitti...

Tämän söpömmäksi ei maaliskuun aloitus voi mennä! Kaunis koru ja ihanaiset sävyt.

Ankkuli kirjoitti...

En tuosta suurennoskuvastakaan vielä huonaa että mikä on pielessä :D Mutta kyllä on kaunis koru! Saanko kysell että mistä hankit nuo hopealaatat? Itsekin olen hurahtanut helmikorujen tekoon mutta noita hopelaattoja en mistään löydä? :o

Petra kirjoitti...

Heh, minulla taas huomio kiinnittyy lohkeamaan joka ainoa kerta kun kuvaa katson... ;-) Jos en aivan väärin muista niin hopealaatat ovat kotoisin bali-handmade.com :ista.

Ankkuli kirjoitti...

okei, pitääpi käydä tarkistamassa, kiitokset! :)