17 kesäkuuta 2009

Asia on pihvi

Päätin sijoittaa kunnollisiin lattapihteihin, kun sain vanhoista pihdeistä aina painaumat kämmeniini. Valintani olivat Lindstromin pihvit... eikun pihdit, joissa on ergonomiset kahvat ja säädettävä jousi. Saman sarjan pyöröpihdit olin hommannut jo aiemmin.

Valtameren takaa tullut paketti piti käydä oikein Tullipostista hakemassa, mutta tulipas sekin paikka nähtyä.

Ja pitihän uusia työvälineitä päästä heti tuoreeltaan testaamaan:

Kelttityylinen kukkariipus hopealangasta.

8 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Hyvää juhannusta, Petra!
-Minä sain eilen uudet pyöröpihtini, Knipexit, samaa sarjaa kuin muutkin pihtini ;-D Ilo on työskennellä kunnollisilla välineillä!!
-Ja hieno on kukka!

Amalian Aarteet kirjoitti...

Vaikuttaa hyviltä nuo pihdit. Välillä kun oikeen urakalla ketjua väännän, niin porautuu kans pihdit kämmeniin. Silloin oon turvautunut pyöräilyhanskoihin =D Riipun on yksinkertaisuudessaan kaunis.

PikkuMyy kirjoitti...

Aikas tyylikkäät pihdit - ja näköjään niillä saa tyylikästä jälkeäkin, kuten riipuksesta näkyy.
Ei ollenkaan huono ostos - varsinkin, jos ne vielä istuu käteen hyvin.

Anspe kirjoitti...

Kaunis Koru!!!

Hannastiina kirjoitti...

Minä se vaan jaksan ihailla näitä sun koruja ja varsinkin näitä sun ottamia kuvia niistä.Kuvan taustat ja asettelut on ihan sinun oloisia ja näköisiä. Yritän ottaa niistä kovasti oppia.

strassitaivas kirjoitti...

Ihana koru! Mä tilasin kans tosta Helmiguusta strasseja ja paljon! Pian alkaa mullakin kellojen ja taulujen tuunaus! Iloista Jussia! Mä meen iltaan töihin tänään.

Kailyn kirjoitti...

Minä tyhmänä tarttisin hieman apua miten tuollaisia "lenkkejä" tehdään? miten paksua hopealankaa tarvitsee, että voi kunnon lenkit tehdä? Ja mitä muita tarvikkeita tarvitsisin? Koetan, tässä vähitellen aloitella korujen tekoa ja nytten mietityttää nämä lenkkikorut :) Toivottavasti saan sinulta hieman apua. Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

thanks for sharing.