13 joulukuuta 2008

Kudonnaiset

Ensi viikolla on määrä palauttaa kudontajakson työt arvioitavaksi. Isommat työt olen jo saanut viimeisteltyä, mutta yksi kokeilupätkä on vielä solmuja vailla.

Solo, Duo ja Trio
Luonnonvalkoisessä Solo-matossa sidoksena on muunneltu kärkitoimikas, Duo-matossa kudekuviollinen ja Trio-matossa palttina.

Vaikka matot ovat samaan loimeen kudottuja niin sidoksesta johtuen leveydet vaihtelevat 53 senttimetristä 58 senttiin. Pisin matto on 1,6 metriä ja lyhyin 93 cm. Yhteispainoa lähes viisi kiloa.

Ja sokerina pohjalla vielä yksi:

Mustaan kalalankaloimeen kudottua VHS-nauhaa palttina-sidoksella! Kude on kauniin kimaltelevaa ja todella riittoisaa. Tähänkin 20 cm leveään ja 90 cm pitkään liinaan meni vain noin puolet kolmen tunnin nauhasta.

3 kommenttia:

Hellevi kirjoitti...

Loistava idea eipä kannata niitäkään hävittää.

Petra kirjoitti...

Kierrätysmateriaaleista voi tehdä vaikka mitä, vain mielikuvitus on rajana! Koulussa on keväällä tiedossa jänniä kursseja, joita varten täytyy kerätä ainakin karkkipapereita, kahvipusseja, pullonkorkkeja, säilykepurkkeja ja jopa kuivattuja banaaninkuoria sekä kuivatusrummun nukkaa! ;) Mutta siitä lisää myöhemmin...

LauraN kirjoitti...

wau! upeaa kun sulla on niin monenlaista kädentaitoa blogissas! :D kierrätysliina uppoaa täälläkin! hih! :P solossa, duossa ja triossa on upea, hillitty värimaailma ja mattojen pinnat näyttävät kosketeltavan ihanilta! :D