21 helmikuuta 2007

Inspiraatio

Paluu korujen pariin. Muutama uusi tilaus on taas vetämässä, täytyyhän sitä jo ruveta suunnittelemaan korujen kevätmallistoa. Mitkä mahtaakaan olla kauden trendivärit? ;)

Monivärisiä turmaliinirondelleja ja hopeaa. Treasure Island Pearlsilta ostamana nauha oli turmaliinin hintatasoon nähden todella edullinen, mutta laadussa ei ollut kehumista. Tuli taas todistettua, että halvalla ei saa hyvää! Yritin valita näihin korvakoruihin nauhan edustavimmat yksilöt.

Uusi tuttavuus korukivirintamalla: mahonkiobsidiaani. Sävy ei kuvasta valitettavasti välity aivan oikein, kivi on nimensä mukaisesti punertavanruskea. Ihanan kiiltäväpintaisia kiviä!

14 KGF-korvakorut, joissa helminä Swarovskin aaltomaiset pronssinsävyiset kristallihelmet. Kultadupleekorvakoruja on tekeillä muitakin, mutta täytyy odottaa Gemssun pakettia, että saa lisää korviskoukkuja.

Hopeanharmaita foliohelmiä, savukvartseja, urallisia hopeahelmiä ja balin välihelmiä.

2 kommenttia:

Helmeilevä Helise kirjoitti...

Huomenta! Tuo mahonkirannekoru on tosi kaunis ja ihan mun makuuni. Vaikka väri ei ihan ehkä välity niinkuin pitäisi, niin kiilto kylläkin! :) Ihana! Tykkään myös alemmasta rannekorusta. Upea!

inkku kirjoitti...

Kiva aina kun näkee koruissa itselle vieraita kiviä, kuten tuo mahonkiobdisiaani. Ihastuin jo Outin shoppauspostauksessa savukvartsiin, ja nyt sitä on tässä taas .. pidin eniten siis siitä rannekorusta. :) Pitää varmaan etsiä itsellekin jostain kokeiltavaksi.