21 huhtikuuta 2007

Uunista ulos

Kaikki lasikoruaihiot selvisivät poltosta ehjänä ja olivat oikein kauniisti pyöristyneitä. Jännä juttu sinänsä, vaikka olen lasia sulattanut jo kaksi vuotta niin aina sitä oppii jotain uutta. Tästäkin poltosta jäi pari pientä juttua hampaankoloon, joissa täytyy ensi kerralla taas tsempata. Mutta niinhän se aina menee!

Ehdottomat suosikkini tästä erästä! Tykkään kovasti dichroic-lasien värimaailmasta. Tämän mallisia riipuksia tekisin mielelläni enemmänkin, jos dicrot eivät olisi niin kalliita. Tavallisten Bullseye-sulatuslasien neliömetrihinnat pyörivät muutamissa sadoissa euroissa niin dichoic-lasit maksavat tuhansia euroja per neliö! Kokonaista neliömetriä ei tietysti tarvitse kerralla ostaa, vaan sitä saa halutun kokoisen palan. Mielenkiintoista lisätietoa "avaruuslasista" täältä.

Varsin mallikkaita yksilöitä. Kuten kuvasta huomaa, pidän enemmän läpinäkyvistä kuin opaaleista laseista. Ripustuslenkin kuitenkin yleensä piilotan dicron tai opaalin lasipalan alle.

Nappikorviksia joka lähtöön! Korvistausta on sterlinghopeaa.

Edit. Ehrukaisen Tiinalla (entinen lasityöohjaajani) on taas mallistossa IHANIA uusia lasikoruja. Kannattaa käydä katsomassa!

6 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Hienoja! Eka kuvan riipukset erityisen kauniita!
Ja upeita sävyjä noissa nappi-korviksissa :-D

Anonyymi kirjoitti...

Heh, totta puhuit, minähän siis VOITIN. :)

Nuo läpikuultavat riipukset miellyttää minun silmääni NIIN paljon! Herkkiä. Ja napit on kivoja. :) Pääset taikomaan riipuksista vaikka mitä ihanaa!

Anonyymi kirjoitti...

Upeita! Ekan kuvan riipukset ovat minunkin mieleeni, samoin nuo nappikorvikset.

Anonyymi kirjoitti...

Eka kuva varsinkin ihastutti :)
Onko sulla dichroicin päällä kirkas+lasitikut?
Tuo korujen teko on tosi kivaa puuhaa. Haaveilen sen kuvun ostosta, vois kotonakin hommata nyt kun kurssit jää kesätauolle :D

Petra kirjoitti...

Dichroicin päällä on itse asiassa vain Bullseyen "Chopstix" -lasi. http://www.finnustaidelasi.fi/tuotteet.php?tr=06SULA/00LASI/01BULL/06CHOP

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti vastauksesta :)
Meillä ei ollut kurssilla tollaista lainkaan. Jospa Runolinnasta löytyis ;)